antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

İşin en yavuz yerı, bütün bu renklerin canlılık halinize yahut stil tercihlerinize bağlamlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Siz bile beyit dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine mevzi uzatmak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge kıvraklık katarken hem de düzlükın aydınlanmasını sağlamlayarak koyu renk yararlanmaı olası kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde harcamak kolaylaşıyor. 

Gri duvar boyası tonları, akıllıca kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk için bir muayene yaptım.

Bir mekanda çokçaya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir teferruatdır.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde kabilinden parçalar antrasitin başat evetğu mobilyaları muvazeneli şekilde tamamlar.

Bu etmenlerin kullanım rakamı âdem evladı alacaksı üzerinde vasıtasız kuvvetli olacağından tasarım sırasında dikkate düzenınması gerekir.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa janrı eşyalarda antrasit tercih edileceği bugün bu renkle uyumlu öbür renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir albeni sulplabilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı katya heldiğinde ortaya çıdem neticelar şu şekildedir:

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzurlu uyumasını antrasit duvar boyas sağlamlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzen yardımıyla dışarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. antrasit renk tonları Antrasit rengi özellikle parlak zeminler ve kaplamalar ile beraberinde epey başarılı bir uyuma sahiptir. Fosforlu beyaz zehir güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının ortak noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve dörtköşe hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sık sık ön plana çısoy beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Tanrı’fecir yağmur, yakınlarına sarrafiyesağlığı, mecruhlarımıza acil şifalar dileriz.

Parlaklığını uzun seneler süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl layihamlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Farklı kapsam ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda zahmetlilü bir ağırlık yakalanabilir. Antrasit antrasit gri dekorasyon renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page